Trudassur BVBA

Het kantoor Trudassur is ontstaan uit een fusie van de kantoren Deveux & Daenen op de Grote Markt enerzijds en Thierie & Boyen op Staaien anderzijds. Als locatie werd gekozen voor de " witte villa" op Staaien 19 aan de hoek met de Tiensesteenweg. Het pand werd in 2015 grondig vernieuwd en heeft het ontegensprekelijke voordeel van een ruime eigen en gratis parking. Naast zaakvoerder Luc Deveux en de gebroeders Luc & Frans Daenen hebben wij nu ook versterking gekregen van Diederik Jammaers en Bart  Bamps, beiden ex-collega's van Luc Deveux. Samen vertegenwoordigen we meer dan 100 jaren ervaring in bank- en verzekeringszaken; wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij ons cliënteel advies kunnen verstrekken met de nodige kennis en vakmanschap.

Nieuws

Met alle mogelijkheden die apps bieden, wordt reizen een stuk makkelijker. U wint heel wat tijd  met het downloaden van een paar apps. Tijd die u kan besteden aan extra genieten van uw vakantie. Er zijn honderden reisapps. Wij hebben alvast een selectie gemaakt. Zo kan u meteen beginnen genieten van het plannen en regelen van uw reis.

Lees meer>>

Heel veel mensen brengen hun zomervakantie thuis door. U profiteert ervan om met uw kinderen te spelen, wat in de tuin te werken, een gezellig barbecuetje te houden,… Al deze activiteiten liggen echter ook aan de basis van de stijging van het aantal ongevallen thuis tijdens de zomermaanden.

Lees meer>>

Plezier gegarandeerd tijdens al deze evenementen! Normaal nemen de organisatoren alle nodige maatregelen om alles veilig in goede banen te leiden, maar slecht weer, pech of onvoorzichtigheid kunnen roet in het eten gooien.
Als er problemen zijn, is het goed dat u op de hoogte bent van de mogelijke vergoedingen, of u nu particulier bent, professionele deelnemer of organisator.

Lees meer>>