Trudassur BVBA

Trudassur ontstond uit de wil om het beter te doen, anders dan de rest en op onze manier. Naast onze service en advies gebaseerd op jaren van ervaring in de verzekeringssector gaat Trudassur ook in tegen de trend van steeds groter wordende kantoren door het bieden van een persoonlijk aanspreekpunt voor al uw verzekeringsnoden.bij ons bent u geen nummer!

Naast zaakvoerder en stichter Luc Deveux staan ook ervaren verzekeringsmakelaars Diederik Jammaers en Bart Bamps tot uw beschikking, recent is er ook nieuw bloed toegetreden toen Thomas Deveux zoon van de zaakvoerder de rangen versterkte.

Wij bevinden ons aan Staaien 19 en staan alle werkdagen voor iedereen open, kom langs, bel naar 011/69.58.05 of mail naar info@trudassur.be voor al uw verzekeringsvragen en noden.

Nieuws

Ben je een van de vele telewerkers op dit moment? En vraag je je weleens af wat er gebeurt als je thuis een ongeval hebt? Stel dat je van de trap valt wanneer je een koffie gaat halen: kan dat als een arbeidsongeval beschouwd worden? Het antwoord is ja, al zijn er wel een aantal voorwaarden in geval van telewerk.

Lees meer>>

Ben je eigenaar van een buurtwinkel, slagerij of restaurant en lever je aan huis om jouw zaak draaiende te houden tijdens de lockdown? 

Lees meer>>

Zo veel mogelijk binnen blijven, sociale contacten verminderen … het virus zet ons dagelijkse leven op z’n kop. Om gezond te blijven heb je dat er natuurlijk voor over.

Lees meer>>